هفت عادت افراد حرفهای
۱- کسب و به روزرسانی دانش تخصصی به صورت مداوم : انتظار میرود حرفهایها دانش و تخصص بالایی داشته باشند. آیا آنهایی که به روز هستند با آنهایی که به روز نیستند، برابرند !؟
۲ – شرکت در دورههای آموزشی رسمی و غیررسمی : به روز رساندن خود تنها با کتاب و مقاله و کیس خواندن که حاصل نمیشود. خیلی وقتها لازم است برای قرار گرفتن در جریان آخرین پیش رفتهای مربوط به حوزهی کاریتان در دورههای آموزشی مختلف رسمی و غیررسمی شرکت کنید. البته طبعا نباید منتظر سازمانتان باشید؛ خودتان دست بهکار شوید !
۳ – مسئولیتپذیری: حرفهایها قابل اعتماد هستند و سطوح بالایی از مسئولیتپذیری را در سازمان از خود نشان میدهند. حرفهایها آن قدر کیفیت کاری شان بالا است که عمل کرد ضعیف آنها روی موفقیت کل سازمان و نه فقط خود آنها تأثیرگذار است.
۴ – داشتن حس مالکیت نسبت به کار : حرفهایها نسبت به کارشان احساس مالکیت و غرور میکنند. آنها نه فقط برای رسیدن به استانداردهای سازمانی، بلکه برای دستیابی به استانداردهایی که غرورشان تعیین کرده کار میکنند. حرفهایها طوری کار میکنند که انگار دارند برای خودشان کار میکنند.
۵ – شبکهسازی در خارج سازمان : حرفهایها میدانند که کار آنها به درون سازمان منحصر نمیشود. آنها اهمیت روابط حرفهای در خارج سازمان را درک میکنند.
۶ – رعایت استانداردهای اخلاقی و درستی : حرفهایها در چارچوب استانداردهای اخلاقی حرکت میکنند. آنها شمّ قوی برای تشخیص درستی از نادرستی دارند. درستی حرفهایها به آنها اجازه میدهد مجموعهای از ارزشها را برای چگونه انجام دادن کارشان تعیین کنند. درستی آنها باعث میشود مدیران و دیگران به حرفهایها اعتماد کنند. آنها میگویند که چه کاری را انجام خواهند داد و همان را انجام خواهند داد.
۷ – رعایت استانداردهای عملکردی : حرفهایها از خودشان و دیگران انتظارات سطح بالایی دارند. آنها مصمماند تا حد امکان کارهای درست را به شکل درست انجام دهند. انجام دادن درست کار برای یک حرفهای مهمتر از مجموع ساعاتی است که روی تایم شیت کاری او ثبت میشود. یک آدم واقعا حرفهای از عملکرد ضعیف ناراضی میشود. پول ممکن است مهم باشد؛ اما مهمترین انگیزهی پشت کارهای فوقالعادهی حرفهایها نیست!
خودم : خوشحالم که حداقل روی کاغذ، این عادتها را دارم !
هیچ دیدگاه
دیدگاهتان را بفرستیددیدگاهی داده نشده است.